Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal görmek

Rüyada mal görmek

Rüyada mal görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mal gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Rüyada mal dışkısı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mal gübresi görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mal bölüşmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mal satmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mallarının çalındığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir malının çalındığını görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada mal yüklü kamyon görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada malını kaybetmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, dinde olgunlaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments