Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal almak

Rüyada mal almak

Rüyada mal almak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada mal almak gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada mal satıp para almak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Rüyada malının yandığını görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada mal dışkısı görmek işlerinin ağırlaşacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına delalet eder.

Rüyada mal çaldırmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına alamet eder.

Rüyada malın çalınmasını görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işarettir.

Rüyada mal sürüsü görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerine mal almak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mal eti görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments