Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makyajını silmek

Rüyada makyajını silmek

Rüyada makyajını silmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının kendinden yana olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Rüyada makyajını silmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime odaklanmalısınız.

Rüyada makyajını silmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada makyajını sildiğini görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, paraya ve mala kavuşacağına yorulur.

Rüyada göz makyajı silmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulur.

Rüyada makyaj yapmak ve silmek işlerinin çok açılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada makyajı silmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada göz makyajını silmek güzel günlerin geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada makyaj silmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments