Rüyada kırılmış makas görmek

Rüyada kırılmış makas görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış makas gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizi ya da girişimlerinizi engellemeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada makasın kırıldığını görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış makas görmek kendini yiyip bitireceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, aile hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada makas kırıldığını görmek müjdeli haberler alacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eteği makasla kesmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada kaşları makasla kesmek hayattan yana umudunun kırılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada makas böceği görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet eder.

Rüyada siyah makas görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hayatının iyileşeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada tırnak makası almak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, rütbesinin artacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top