Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makarna görmek

Rüyada makarna görmek

Rüyada makarna görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yakında hedefine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada makarna gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Rüyada birine makarna vermek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada renkli makarna görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mantı makarna görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada etli makarna görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlanmış makarna görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çiğ makarna görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işarettir.

Rüyada makarna görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada makarna yemek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments