Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ makarna görmek

Rüyada çiğ makarna görmek

Rüyada çiğ makarna görmek ona özlemle sarılacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işaret eder.

Rüyada çiğ makarna gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Rüyada çiğ makarna görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalettir.

Rüyada küflü makarna görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, böylece kendine güveneceğine işaret eder.

Rüyada çubuk makarna yemek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işarettir.

Rüyada makarna haşlamak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yeni işler alacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu makarna görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada uzun makarna yemek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru makarna görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabakta makarna görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments