Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli makarna görmek

Rüyada etli makarna görmek

Rüyada etli makarna görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, iyi bir patron olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada etli makarna gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Rüyada etli makarna görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada makarna satın almak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kazanılan paranın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev makarnası görmek bol kazanç getireceğine, gergin olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada domatesli makarna görmek hayırlı işlere imza atacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulur.

Rüyada salçalı makarna yemek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada paket makarna görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada soslu makarna yemek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Rüyada makarna yediğini görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments