Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış makarna görmek

Rüyada kurtlanmış makarna görmek

Rüyada kurtlanmış makarna görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış makarna gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlardan öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada kurtlanmış makarna görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu makarna yemek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada kurtlu makarna görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işarettir.

Rüyada makarna satın almak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada makarna kesmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına yorulur.

Rüyada paket makarna görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada çuvalla makarna görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil makarna görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments