Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahallenin yıkıldığını görmek

Rüyada mahallenin yıkıldığını görmek

Rüyada mahallenin yıkıldığını görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına inanılır.

Rüyada mahallenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Rüyada yıkılmış mahalle görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahallenin yıkıldığını görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, zenginlik içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gecekondu mahallesi görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahallede cenaze görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada mahallede kaybolmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına rivayet eder.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, aile hayatının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mahallede düğün görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahalle arkadaşını görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments