Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahalle kavgası görmek

Rüyada mahalle kavgası görmek

Rüyada mahalle kavgası görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mahalle kavgası gördüyseniz:

  • Alçak gönüllülüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada mahalle kavgası görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Rüyada mahallede kaybolmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahallede gezmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet eder.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada mahalle yangını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada mahallede yangın görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada çingene mahallesi görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski mahalleyi görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments