Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaza temizlemek

Rüyada mağaza temizlemek

Rüyada mağaza temizlemek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kazancın devamlı olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağaza temizlemek gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Rüyada mağaza temizlemek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mağazadan elbise almak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

Rüyada boş mağaza görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalet eder.

Rüyada mağaza dolaşmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kıyafet mağazası görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz eşya mağazası görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada giyim mağazası görmek işinde de hep başarılı olacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Rüyada bir mağazada çalıştığını görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, parasının ve malının çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments