Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağarada uyumak

Rüyada mağarada uyumak

Rüyada mağarada uyumak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada mağarada uyumak gördüyseniz:

  • Koşullar oluşuyor, hedefler ulaşılabilir oluyor.

Rüyada mağarada uyumak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada mağarada altın bulmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada aydınlık mağara görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada tuz mağarası görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada denizin içinde mağara görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada mağara adamı görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada mağaraya inmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada mağarada altın görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments