Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağara görmek

Rüyada mağara görmek

Rüyada mağara görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, evliliğinde mutlu olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mağara gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada mağaraya saklanmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu mağara görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine delalet eder.

Rüyada sevr mağarası görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mağarada balık görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada mağara içinde su görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağaradan geçmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda mağara görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada hira mağarasına gitmek gönlünün rahata ereceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments