Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri jip görmek

Rüyada askeri jip görmek

Rüyada askeri jip görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri jip gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı konular veya alınan haberler söz konusu olabilir.

Rüyada askeri sivil görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, komşularla ters düşüleceğine, sevdiği birini kırmaya delalet eder.

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, borçlarının kapanacağına yorulur.

Rüyada askeri silahla görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine delalettir.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işarettir.

Rüyada askeri evrak görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri geçit görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işarettir.

Rüyada yeniçeri askeri görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada askeri pantolon görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments