Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri görmek

Rüyada askeri görmek

Rüyada askeri görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, mutsuz ve hasta olacağına, komşularla ters düşüleceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada askeri gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada askeri personel görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada askerin izne geldiğini görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada askerin ateş ettiğini görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada askeri mahkeme görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada askeri tank görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, işlerin düzene gireceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada askerin elini öpmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Rüyada askeri ordu görmek hastalıklarının biteceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada askeri ölmüş görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments