Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri cenaze görmek

Rüyada askeri cenaze görmek

Rüyada askeri cenaze görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri cenaze gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar, ilgi eksikliği ya da sorunlar varsa ihtiyacınız olan şeyleri öğrenme fırsatı oluşabilir.

Rüyada askeri cenaze töreni görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada askeri cenaze görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerin eve geldiğini görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, güleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşman askerini öldürmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri yolcu etmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kazancın her daim artacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada askeri tank görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rızkından olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine delalettir.

Rüyada askerin savaştığını görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri komutan görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments