Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonata yapmak

Rüyada limonata yapmak

Rüyada limonata yapmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine alamet eder.

Rüyada limonata yapmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, iş birlikleri veya ruh durumunuzu ilgilendiren konular da ön plana çıkabilir.

Rüyada limonata yapmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk limonata içmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada limonata ikram etmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limonata satmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine inanılır.

Rüyada limonata dağıtmak belki de hayatının aşkını bulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Rüyada limonata vermek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu limonata içmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada evlılık hazırlıgı yapmak tatsızlıklar çıkacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments