Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonata dağıtmak

Rüyada limonata dağıtmak

Rüyada limonata dağıtmak kötü sözler duyacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, darlığa düşeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada limonata dağıtmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Rüyada limonata dağıtmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada limonata satmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, eline para geçeceğine inanılır.

Rüyada buzlu limonata içmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada soğuk limonata içmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, adını aklamayı başaracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada limonata vermek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limonata ikram etmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, dedikoduya delalettir.

Rüyada limonata yapmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, maddi imkanlarının çoğalacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet eder.

Rüyada gül dağıtmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments