Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonata vermek

Rüyada limonata vermek

Rüyada limonata vermek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, parasına da para ekleyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada limonata vermek gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Rüyada limonata ikram etmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu limonata içmek uzun ve hayırlı bir ömre, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Rüyada limonata vermek başarı elde edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Rüyada limonata satmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada limonata dağıtmak yüzüne kan geleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada limonata yapmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet eder.

Rüyada soğuk limonata içmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments