Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı leke görmek

Rüyada sarı leke görmek

Rüyada sarı leke görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Rüyada sarı leke gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada sarı leke görmek zarara gireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işarettir.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada kan lekeleri görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalet eder.

Rüyada dişte siyah leke görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Rüyada çay lekesi görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan lekesi silmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, huzurlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments