Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere sarılıp ağlamak

Rüyada askere sarılıp ağlamak

Rüyada askere sarılıp ağlamak dönülmez yollara gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Rüyada askere sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada askere sarılıp ağlamak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada asker olmak ve ağlamak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere gidenin arkasından ağlamak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına inanılır.

Rüyada asker için ağlamak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, ekmeğinin verimli olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada asker uğurlarken ağlamak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada askere gitmek ağlamak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker görüp ağlamak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada askere gidene ağlamak her zaman kötülük için çalışacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments