Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lale çizmek

Rüyada lale çizmek

Rüyada lale çizmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lale çizmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada lale çizmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada solmuş lale görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lale görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, sıkıntı yükleneceğine inanılır.

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı lale tarlası görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz lale tarlası görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lale koklamak sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments