Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere olduğunu görmek

Rüyada askere olduğunu görmek

Rüyada askere olduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada askere olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada hasta asker görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada asker gazi görmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada asker olup savaşa gitmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada askerlere yakalanmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, stres içinde günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker kovalamak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada uçakta asker görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, evlerin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada kendinin asker olduğunu görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda yürüyen asker görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments