Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana turşusu görmek

Rüyada lahana turşusu görmek

Rüyada lahana turşusu görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bol kazanç getireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işaret eder.

Rüyada lahana turşusu gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada lahana turşusu görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, korkularının üzerine gideceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada lahana turşusu yemek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, tüm özlemini gidereceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada lahana turşusu yapmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lahana turşusu görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana turşusu yemek kazançlı olacağı işlere gireceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lahana turşu yemek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lahana kesmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman lahana görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments