Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada laf yemek

Rüyada laf yemek

Rüyada laf yemek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, insanları sakinleştireceğine, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada laf yemek gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada laf yemek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerine çare bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada laf dinlemek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına işaret eder.

Rüyada bir kıza laf atmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalettir.

Rüyada biriyle laf kavgası yapmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Rüyada laf dalaşı etmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada laf kavgası yapmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada laf işitmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada lafzatullah görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments