Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada laf dinlemek

Rüyada laf dinlemek

Rüyada laf dinlemek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada laf dinlemek gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Rüyada laf dinlemek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kıza laf atmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, bahtın açık olmasına delalettir.

Rüyada biriyle laf kavgası etmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada laf kavgası yapmak başarı kaydedeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Rüyada erkeklerin laf attığını görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir kıza laf atmak kötü günler geçireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada erkeğin laf attığını görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada laf atmak belalara denk gelmeyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments