Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada laf kavgası yapmak

Rüyada laf kavgası yapmak

Rüyada laf kavgası yapmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada laf kavgası yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Rüyada laf kavgası yapmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işarettir.

Rüyada biriyle laf kavgası yapmak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lafla kavga etmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle laf kavgası etmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada laf kavgası ettiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Rüyada erkeklerin laf attığını görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına tabir olunur.

Rüyada para lafı duymak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, ağız tadının yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada laf atmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, hidayete ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments