Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada laf işitmek

Rüyada laf işitmek

Rüyada laf işitmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada laf işitmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada laf işitmek sevdiği birine hediye alacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada birinden laf duymak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada laf yemek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işarettir.

Rüyada erkeğin laf attığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada birine laf söylemek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, mutlu günler göreceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işarettir.

Rüyada lafzatullah görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada laf kavgası yapmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birine laf atmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments