Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert pardesü giymek

Rüyada lacivert pardesü giymek

Rüyada lacivert pardesü giymek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada lacivert pardesü giymek gördüyseniz:

  • Sizi sıkan bir konudan kurtulup, rahat nefes alabilirsiniz.

Rüyada lacivert pardesü giymek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert palto giymek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Rüyada lacivert tuvalet giymek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert gelinlik giymek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert kaban giymek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada lacivert ayakkabı giymek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, muradına ereceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert corap giymek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lacivert gömlek giymek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments