Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert ışık görmek

Rüyada lacivert ışık görmek

Rüyada lacivert ışık görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, itibar göreceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bekarlar için evlenmeye, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert ışık gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Rüyada lacivert ışık görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulur.

Rüyada lacivert ayakkabı giymek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert bayrak görmek hep yerinde sayacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lacivert çanta görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, istenmeyen olayların olacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada lacivert kedi görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada lacivert giydiğini görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada lacivert kıyafet görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lacivert kaban giymek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments