Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert kedi görmek

Rüyada lacivert kedi görmek

Rüyada lacivert kedi görmek maddi gücünün de daimi olacağına, hayallerin yarıda kalacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, ferahlık veren sözler duymaya, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada lacivert kedi gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada lacivert kedi görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada lacivert yelek görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada lacivert külotlu çorap görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına inanılır.

Rüyada lacivert pantolon görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalet eder.

Rüyada lacivert corap giymek iş kaybı yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada lacivert yüzük görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert kravat görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, şansa alamet etmektedir.

Rüyada lacivert çanta görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments