Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert çanta görmek

Rüyada lacivert çanta görmek

Rüyada lacivert çanta görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada lacivert çanta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Rüyada lacivert çanta görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert nişanlık giymek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulur.

Rüyada lacivert külotlu çorap görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Rüyada lacivert ayakkabı giymek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kişinin kötü günler geçireceğine, işlerin kapanacağına delalettir.

Rüyada lacivert balık görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert hırka görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert giysi görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hasretlerin biteceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert tuvalet giymek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, planlarının bozulacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments