Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzu resmi görmek

Rüyada kuzu resmi görmek

Rüyada kuzu resmi görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzu resmi gördüyseniz:

  • İşiniz veya ev yaşantınızla ilgili sorumluluklarınızı veya verdiğiniz sözleri yerine getirmeden sosyal planlar yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kuzu resmi görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada mezar resmi görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada kocanın resmini görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada resmi araç görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına işarettir.

Rüyada köprü resmi görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada ultrason resmi görmek işlerin rayından çıkacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde insan resmi görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yönetici olacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada kabe resmi görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, hayatın yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments