Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaval kemiği görmek

Rüyada kaval kemiği görmek

Rüyada kaval kemiği görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, hastalıktan şifa bulmaya inanılır.

Rüyada kaval kemiği gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Rüyada kaval kemiğinin kırıldığını görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, çok yükseleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine işarettir.

Rüyada kaval kemiği görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada kaval görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet eder.

Rüyada kaval çalan görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaval çalmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kemiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan kemiği kırmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada mezarda kemikler görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments