Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları ağarmış kadın görmek

Rüyada saçları ağarmış kadın görmek

Rüyada saçları ağarmış kadın görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ağız tadının bozulmayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada saçları ağarmış kadın gördüyseniz:

  • Size sunulanları daha dikkatli incelemenizde fayda var.

Rüyada saçları ağarmış kadın görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, haneye dertlerin gireceğine , ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını ağarmış görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, mutluluğunun da artacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada ağarmış saç görmek kötü gününden de geri duracağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını ağarmış olarak görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını ağarmış görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçını ağarmış görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işe ve aşa kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasının saçlarını ağarmış görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada denizde ağa takılmak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments