Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temel eşmek

Rüyada temel eşmek

Rüyada temel eşmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temel eşmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi partnerinize karşı ifade ederken konuşmaktan ziyade duygularınızla belli etmeye çalışınız.

Rüyada temel eşmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına yorulur.

Rüyada ev temeli eşmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada patates eşmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukur eşmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla eşmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu eşmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre alamet eder.

Rüyada kum eşmek kulluk derecesinin artmasına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak eşmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments