Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş yerinden izin almak

Rüyada iş yerinden izin almak

Rüyada iş yerinden izin almak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş yerinden izin almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Rüyada iş yerinden izin almak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada iş yerinden çıkmak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayırlı bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada iş yerinden tazminat almak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada iş yerinde ezan okumak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş yerinde bulunmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, büyüyeceğine, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada izinsiz bir şey almak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada izin vermemek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Rüyada izinsiz yemek yemek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, geç de olsa huzura erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments