Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanın ayak izini görmek

Rüyada şeytanın ayak izini görmek

Rüyada şeytanın ayak izini görmek düşmanına galip geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın ayak izini gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Rüyada şeytanın ayak izini görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hırsızın ayak izini görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada ayak izini görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Rüyada kendi ayak izini görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada izinsiz bir şey yemek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada izinsiz başkasının evine girmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada izine gitmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments