Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işten izin almak

Rüyada işten izin almak

Rüyada işten izin almak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, umutsuzluk yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada işten izin almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada işten izin almak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla izine gitmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, verilen kararların geri çekileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalettir.

Rüyada izinsiz bir eve girmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evine izinsiz girmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada birinin izini kaybetmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, küskünlüklerin oluşacağına delalettir.

Rüyada izinsiz yemek yemek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, her geçen gün başarıların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın izini görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına delalettir.

Rüyada izinli olmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, çok güzel günler göreceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments