Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutu içinde alyans görmek

Rüyada kutu içinde alyans görmek

Rüyada kutu içinde alyans görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada kutu içinde alyans gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada kutu içinde alyans görmek çok rahat bir nefes alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Rüyada kutunun içinde para görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, hayatın düzene gireceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kutu içinde fare görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kutu içinde altın görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulur.

Rüyada kutu içinde para görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kutu içinde kitap görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine tabir olunur.

Rüyada kutu içinde çikolata görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada kutu içinde köpek görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, ortalığın karışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments