Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutu içinde bebek görmek

Rüyada kutu içinde bebek görmek

Rüyada kutu içinde bebek görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutu içinde bebek gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Rüyada kutu içinde bebek görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutunun içinde para görmek barış ve sevgi içinde olacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kutu içinde alyans görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada kutu içinde fare görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kutu içinde altın görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutunun içinde yüzük görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada kutu içinde yüzük görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada kutu içinde kitap görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments