Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutu içinde anahtar görmek

Rüyada kutu içinde anahtar görmek

Rüyada kutu içinde anahtar görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hayallerinin suya düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına rivayet eder.

Rüyada kutu içinde anahtar gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kutu içinde anahtar görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kutu içinde altın görmek rahatlığa erileceğine, insanların takdirini kazanacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kutu içinde kitap görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kutu içinde alyans görmek yeni bir semte taşınılacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutunun içinde para görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine tabir olunur.

Rüyada kutu içinde köpek görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, geçim derdinin son bulacağına delalettir.

Rüyada kutu içinde balık görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalettir.

Rüyada kutu içinde para görmek aksiliklerin baş göstereceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments