Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden ekmek almak

Rüyada askerden ekmek almak

Rüyada askerden ekmek almak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerden ekmek almak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada askere ekmek vermek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Rüyada askerden ekmek almak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekrar asker olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada askerlerin arama yaptığını görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu asker görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Rüyada askerden izne gelmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komando asker görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments