Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşu uçarken görmek

Rüyada kuşu uçarken görmek

Rüyada kuşu uçarken görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, mevki edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuşu uçarken gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada kuşu uçarken görmek onlar tarafından yüceltileceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, lüksüne de lüks katacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu uçarken görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada leylek uçarken görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uçarak yere inmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada insanları uçarken görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret eder.

Rüyada kızını uçarken görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini uçarken görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, geçiminin yerinde olacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments