Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşu eline almak

Rüyada kuşu eline almak

Rüyada kuşu eline almak eşler arasında bir soğukluk olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu eline almak gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşu eline almak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuşu eline almak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde muhabbet kuşu görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kuşu eline aldığını görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu eline almak rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kuşun elini ısırdığını görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada kuşu elinde tutmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments