Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kuşlar görmek

Rüyada güzel kuşlar görmek

Rüyada güzel kuşlar görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet eder.

Rüyada güzel kuşlar gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada çok güzel kuşlar görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel renkli kuşlar görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret eder.

Rüyada güzel kuşlar görmek sıkıntıların büyüyeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuşu kafeste görmek sorunlarının azalacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kazancın artmasına yorulur.

Rüyada tavuz kuşu görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada anka kuşu olmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu öldürdüğünü görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun uçmasını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments