Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşu sevmek

Rüyada kuşu sevmek

Rüyada kuşu sevmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine inanılır.

Rüyada kuşu sevmek gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada muhabbet kuşu sevmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşu sevmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hayaline kavuşacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu sevmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ölüsü görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Rüyada kaçan kuşu yakalamak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments