Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun birisiyle kavga etmek

Rüyada küs olduğun birisiyle kavga etmek

Rüyada küs olduğun birisiyle kavga etmek önemli sorumluluklar alacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, fakirliğinin biteceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun birisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda da bazı kısıtlamalar olması muhtemeldir.

Rüyada küs olan biriyle kavga etmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hakkını savunamayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs biriyle kavga etmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun birisiyle kavga etmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada küs arkadaşla kavga etmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşla kavga etmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle kavga etmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet eder.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments