Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğunla sarılmak

Rüyada küs olduğunla sarılmak

Rüyada küs olduğunla sarılmak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yetkili bir göreve atanacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğunla sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Rüyada küs biriyle sarılmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada küs olduğun kişiyle sarılmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğu kişiye sarılmak onların bir adım önüne geçeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada küstüğün birine sarılmak iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun birinin boynuna sarılmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğunla sarılmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun insanla sarılmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hakkını savunamayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Rüyada küs arkadaşına sarılmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments