Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küstüğün birine sarılmak

Rüyada küstüğün birine sarılmak

Rüyada küstüğün birine sarılmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada küstüğün birine sarılmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Rüyada küs olan biriyle sarılmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, mekân değiştireceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğunuz birine sarılmak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun birinin boynuna sarılmak depresyona gireceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiye sarılmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğumuz biriyle sarılmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu biriyle sarılmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, mevkie edineceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada küstüğün birine sarılmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments